15 Ekim 2010 Cuma

Ezel 39. bölüm resimleri



ATV' de Ezel Pazartesi günü yayınlanacaktır.
Tüm seyirciler bu bölümü heyecan ile beklemektedir. Bu sayfada 39.bölüm Ezel yayınlanan izlemek için zaman bulabilirsiniz. yayınlanan 39'inci Ezel ve "Ezel Son olarak şimdi" part - Dizi izle. Bu yayının bölümü geride Ezel yeni bölümü faiz fragmanıda ile beklenmektedir. Ezel 39.bölüm fragmanı olucaktır web sitemizde yayınlanmıştır.

Ezel'in planını bu sefer daha önce hiç böyle bir şey değildir. o ve ilk tutacak ne alışılmadık bir şekilde kendini çizecektir yerine sonra. Bu herkesten önce ise, yolun yerin Kenan Birkan'ın yüz diyor. Planınıysa On. Ama yanlarında söylemiyor. Onlar güven olduğundan emin değildir çünkü. Tek istisna, yeni bir yoldur ... Ezel'in, aslında, eski mahalle gider. Yüzleşmediği babası hâlâ aile hayatı gider, o biliyordu. Ama ilk önce, manevi babası yüzleşmek zorundadır. Ramiz amca ...
Ezel 39 bölüm

Yönetim Kurulu, bu olayın bir parçası olarak 39 Ezel üzerinden başladı. Eğer bölüm bir tuhaf amcam Ramiz Ezel 39 kişi söz konusu yaşar mısınız? Amca Ramiz bu bölümde hayatına geri döndü. Ancak Ramiz Dayı'nın Ezel'in Sekiz'i öldürülmesi sonucu Ezel ile açıldı. Ben Ramiz Ezel'i amca bu kısmı silindi "dedi.
Ezel 39 bölüm, her şey yeniden başlar. Ezel herşey intikam almak ve tekrar başladı, Ali Kenan'dan birleşti. Şimdi her şey silah Ezel bir dizi çatışma gibi görünüyor.

uyuşturucu ve gasp Ali satış Ezel mahalleler, bu bölümde basın dernek işleri kesmeye başladı. Ezel 39 diğer önemli bölümü olayı Ezel'in babasının bir parçası, Ömer demeye hakkı yoktur. Ancak, Ömer babası değişmedi çok Ezel'in söylüyorlar. Ezel, Ömer babası bile, ben ilk kez inanılan söylüyorlar ama bir oyun var ve sonra onu aldı Ezel'in varsayalım.

Ezel 39 olayların önemli bir parçasıdır bu şekilde oldu. Ezel kafana koyduğun içinde bir çok soru vardı. Ezel 39. bölüm izle kurulamıyor Ezel Ramiz Dayı'nın bölüm sonları bölüm izlemek için? Ezel nasıl Ali Kenan başa? Kenan Eyşan casusuluk teklifimizi kabul edecekler? Biz bu sorulara yeni bölüm Ezel cevap bir dizi bulabilirsiniz

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder